Skibet træskib båd sejlads 1

Bestyrelsesmøde og nyt samarbejde med DUI-LEG og VIRKE

Skibets blokke hænger til tørre efter at have fået en omgang lindolie.

Den 13. marts samledes bestyrelsen for Skibet for at konstituerer sig. Det blev kombineret med et alment bestyrelsesmøde.
Referatet er tilsendt på mail til medlemmerne af Foreningen til Bevarelse af skibet 1880.

Arne Teglgaard blev indsat som ny kasserer.

Nyt samarbejde mellem DUI-LEG og VIRKE og Skibet

Den 14. marts har Peer Bonnemann været til møde med Frank Høj og Sebastian fra DUI-LEG og VIRKE. Sebastian er med i DUIs fællesledelse – Aarhus, hvor han formand og samtidig medlem af DUIs Hovedbestyrelse. Der er nu ved at være en afslutning på det endelige samarbejde med DUI-LEG og VIRKE.

Frank Høj, der er udviklingskonsulent hos DUI-LEG og VIRKE skrev efterfølgende, at:

“Jeg erklærer hermed vores fulde støtte og opbakning til forening ”DUI – Skibets venner” beliggende i Århus, og bekræfter at vi siden efteråret 2018 har været i tæt dialog og samarbejdet med ”Skibets venner”, samt at vi i skrivende stund er ved at lægge sidste hånd på oprettelse af foreningen ”Skibets venner”, under DUI -LEG og VIRKE .”Referat herom gives også på mail til medlemmerne af Foreningen til Bevarelse af skibet 1880.

Travlhed ombord på Skibet

Aktivitetsniveau er højt, for vi skal have gjort os selv og Skibet klar til den kommende sæson.

Aktivitetskalenderen er ved at være fyldt op, og sejlplanerne for 2019 er kommet på hjemmesiden.

De der ikke kan deltage i de weekender, der er sat af i vores aktivitetskalender, bliver nødt til at fylde hullet ud, og køre til Løgstør for at slibe og lakerer vores master, lige så snart det er ca. 10 grader i dagtimerne.

Sejl-teori i vinterhalvåret

Hen over vinteren vil vi også have sejlteori. Her vil Peer lære fra sig med to modelskibe. Det skal gøre alle besætningsmedlemmer klar til at komme ombord og hive i de rigtige tovender og give forståelsen for korrekt brug af sejl.

På dage, hvor der er trist vejr, skal bommene og klyverbommen, der stadig ligger på broen, have samme omgang sammen omgang som masterne.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *