Veteranhjem MidtjyllandVeteranhjem Midtjylland i Aarhus

I Danmark har vi i runde tal 60.000 krigsveteraner. Desværre er PTSD (Posttraumatisk Stress Syndrom) et udbredt problem hos mange af veteranerne.

Skibet træskib båd sejlads Danskeveteranhjem
Samarbejdet med Veteranhjem Midtjylland i Aarhus flugter med Foreningen til Bevarelse af Skibet 1880s formål om, at tilbyde aktivitet med vedligehold og sejlads til personer, der interesserer sig for Skibet, eller som kan have særlig gavn af arbejdet eller sejladsen med ”Skibet”.

Der har i de seneste år været et stigende fokus på, hvordan vi som samfund skal løfte opgaven med at tage imod dem, der kommer hjem med ar på krop og sjæl efter at have været udsendt.

I den anledning har Foreningen til Bevarelse af Skibet 1880 derfor indgået aftale om aktiviteter i samarbejde med Veteranhjem Midtjylland i Aarhus

Om Veteranhjem Midtjylland i Aarhus

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus har til formål at skabe et frirum for samvær og aktiviteter for veteraner og deres pårørende og værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret, samt danne de fysiske rammer for at fællesskaber mellem veteraner og pårørende kan opstå.

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus er også et frirum fra en hverdag med mange problemer og en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden grund ikke har kunnet finde hjælp i det etablerede system.DUI-LEG og VIRKE, Skibet afdeling

Kontakt Skibet

Kontakt os hør mere om, hvad et medlemskab af Foreningen til bevarelse af “Skibet” 1880 betyder for dig på:

Telefon: +45 40681197

Mail: skibet@skibet.net