Skibets besætning i Juelsminde

Vi tog fra Træskibshavnen i Aarhus , søndag den 7. Juli, med sommerfugle i maven. Vi skulle afsted og lave aktiviteter med vores nye samarbejdsmakker DUI.

Det blev en rigtig dejlig oplevelse. Tirsdag og onsdag sejlede vi med Børn og voksne fra DUI Horsens. Der blev sejlet, fisket krabber, spist frugt ombord, solen skinnede, søen var rolig. Besætningen hyggede sig, selv skippers hunde. Der var på tur for første gang.

Onsdag aften var vi inviteret på besøg i DUIs sommerlejr. Børnene viste rundt og fortalte stolt om hvor de sov, hvem der var deres bedste ven, regler i forhold til måltider o. s. v.

Der blev serveret en dejlig menu for Skibets besætning bestående af , pull pork byg selv burger, grill pølser, pomfritter og coleslaw. Det blev skyllet ned med hindbær/passions saft og vand. DUI Horsens, takkede DUI Skibet. Og der var interesse for at gentage aktiviteten, til næste år.

Sidst på ugen kom regnen og vi havde en beslutning, om det skulle være en dejlig oplevelse for børnene at sejle. De skulle ikke være våde og kolde. Af den årsag blev der ikke afviklet mere børne sejllads. Men i havde et besøg af DUI Hvidovre, fredag eftermiddag.

Tirsdag aften kom rigtig mange af Skibets foreningens medlemmer på besøg. Der var dømt fællesspisning og hygge, til skibsaften.

Søndag vendte vi igen snuden mod Aarhus. Træskibssejlads er en dejlig måde, at møde nye mennesker på.

Foreningen Skibet vil her gerne takke alle deltagende i uge 28, for deres engagement og humør. Vi glæder os til næste gang.

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *